Thursday, May 27, 2010

Assalammualaikum sume...saya kembali dengan wajah baru di blog ni... Maaf di pinta kalau blog ni x secantik blog anda ... Kembalinya saya di sini hanya untuk mengaktifkan balik blog saya yang sedia ada sebelum ni yang penuh dengan entry yg xde motif lngsung Kehadiran saya kali ini akan berkongsi apa yang patut di kongsi bersama2 Thanks kpd FiSaU & Abg MoSe coz sudi membantu saya untuk berblogging ni FiSaU yang tolong ajarkan cara untuk masukkan ikon ke dalam entry yang akan di post seperti yang saya buat skrg ni.. (cam sakai lak main ikon lam ni ) tak kisah la korang nk ckp ape yg pnting saya happy sebb dah faham cara letk ikon dlm entry Abg MoSe lak ajar saya cara nk ltk chatbox ke dlm blog ni.. kalao xde abg Mose,mayb gak blog saya ni xde chatbox..tujuan saya meletak chatbox ke dlm blog saya ni just untuk suka2 saje nak menyemak dlm blog ni oklah..rasanya setakat ni jew tok hari ini...nantikan kemunculan entry terbaru dr saya selepas ni.. kepada FiSaU & Abg MoSe a lot Tanpa korg mungkin saya takkn fhm cara nk msukkn ikon & chatbox dlm blog ni Oklah.. sume...Jumpe lagi... Assalammualaikum... -OFFLINE-

6 comments:

FiSaU said...

Uik Ye Kew FiSaU Membantu? Ase Nyer Menjahanamkan tuu Ada lah Kot. HaHa Pape Pun Kan? Bagus, Beblogging lah Selagi Anda Rase Nak Beblogging Ini HahaHa~

Zamir Roslan said...

cha.. !blank klu bground biru ni dgntikan dgn kaler putih lagi cntik kot.. bru nmpk kemas icon tu.. hehe :P
btw wlcome back berblogging :)

cha cha said...

thanks sau N usop :P xpew la usop..cm 2 pon ok gak :P mls nk tuka..tkot ilg lak sume 2 t :P

didieseven said...

cah berwajah baru?cah buat pembedahan plastik ke :blank

cha cha said...

xleyh blah kumen dd !ktuk

NiZaM Limited said...

selamat kembali berblogging cha..
mmg rajin update entri. bagus2. hehe..