Wednesday, January 30, 2013

* Arghhhhhhhhhhh !!!!! Serabut Wey !!!!!

30.Januari.2013


hurmmmmm...
serabut + stress + tension
haishhhhh...
ape nak jadi la...
itu salah...
ini salah...
semua salah...
aku sendiri x tau ape dah jadi dgn aku sekarang...
aku nak abaikan...
aku tak boleh..
sbb asyik dlm fikiran jew...
pk itu..
pk ini..
last2 otak serabut x taw nk pk ape pulak...
aku dah cuba dah buat yg terbaik..
aku cuba dah utk berbaik dgn dye..
tp apa aku dpt..
hanya kecewa...
dye tetap berdendam...
wpon aku dh cuba bincang leklok..
aku dah takde pilihan lain dh sekarang...
kalo itu yg buat dye eppy...
aku akn diamkan diri..
korang nak ckp ape korang ckp la..
korang nak kutuk korang kutuk la...
aku pun dh mls nk peningkan pale aku ni...
ye ye ye...
aku ni memang x layak pun nk berkwn dgn korang...
korang baik..
aku ni hape jew...
btw..
thanks sbb dh wat aku eppy selama ni...
buat aku gelak...
buat aku senyum...
aku memang takkan lupakan korang...
cuma aku akan jauhkan diri dr korang jew pasni...
tq..


Monday, January 28, 2013

* Sadis Sungguh *

28.Januari.2013


hurmmmmmmmmm...
serabut lak arini...
haishhhh...
:(
sdeyh hiler bile dpt mcg mcm tu...
tp xleyh nk kata apa pun...
3ma dgn redha...
kecewa dlm diri mmg ada...
kalo x kecewa x menangis pun...
hurmmmm...
mlm ni serabut + sdeyh + stress
nk wt kije mmg xleyh...
fikiran melayang x taw p mana...
mood pun x taw p mana mlm ni...
kne tunggu mood dtg blik bru leyh wt kije...
x kesah mood dtg kol bpe mlm ni...
mood nk tito pun x ase mlm ni...
so buleyh la wt kije mlm ni smpai pg...
 hehehehe...
wat kije leyh r lupekn kjp ape yg berlaku...
hurmmmm...
mood ohhh mood....
come back to me :(

Sunday, January 27, 2013

* Rindu *

27.Januari.2013


hurmmmm....
windoo windoo windooo....
itulah yg selalu terjadi...
susah kalo perasaan windoo dh timbul...
susah nk buang....
susah nk lupe....
sume susah.....
grrrrrrrrrrrr....
bile windoo dh dtg....
mule la ingat balik kenangan2 lame...
bile dh ingt mule la nk stress...
bile dh stress...
aptb...
2 yg x best kalo dh mule windoo...
kalo dh windoo ase cm nk borak jew...
ase cm nk chat jew..
ase cm nk mcg jew...
tp....
hurmmmmmmm....
bile windoo...
mule teringat nasihat dowg...
bile windoo...
mule teringat gurauan dowg...
bile windoo...
mule teringat kemarahan dowg...
bile windoo...
mule teringat bebelan dowg...
haishhhhh....
nape la asyik windoo windoo windoo ja...

* windoo si gumuk *


Wednesday, January 23, 2013

* Gerammmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!! *

23.Januari.2013



haishhhhhhh....
hangin btol aku bila jd mcm ni....
aku x kesah pun ko nk gurau ape dgn aku...
tp ko jgn kaitkn aku dgn benda2 mcm tu buleyh x?
dh byk kali rsenye aku pesan kot bnde ni...
jgn babitkn aku dgn sape2.....
aku dh bgtaw ko kot hal ni....
ko pun dh taw....
tp ko stilll gak nk wt bnde yg aku x suke...
sekali ko buat aku mrh aku buleyh sabo ag....
tp asenye...
dh byk kali kot jd cenggini...
bile aku marah...
ko mule la ckp tu ckp ni...
ko prnh pk x ape perasaan aku bile ko ckp cmtu...
wpon bg ko sume 2 hanya gurauan dr ko...
mayb sekali 2 kali buleyh la wt gurauan...
tp kalu dh byk kali...
gurauan kew namenye tu?
aku rse x kot..
x taw la bg ko bnde yg ko buat 2 hanya 1 gurauan...
sbb ko sndiri dh taw ape yg aku x suke...
aku pun dh byk kali bgtaw ko...
xkn ko x fhm gak ape yg aku x suke...
aku x taw la nape ko suke wt aku sakit aty...
bile aku mrh ko...
ko x tgur aku...
bile aku ckp tu ckp ni...
ko x tgur aku...
bile aku x tgur ko...
ko pulak ckp aku sumbunk...
xnk kwn ko la...
pdhal ko sndiri yg xnk tegur aku then ko slhkn aku...
then..
bile ko tgur aku...
aku lyn jew....
sbb aku x prnh nk benci ko even ko salu wt aku mrh...
ko mcg aku bls jew...
ko kol aku jwb...
sbb ape aku buat 2..
sbb aku xnk bermusuh dgn ko..
sbb aku taw aku pun x layak nk bermusuh...
sbb aku ni xde la baik sgt...
nk bermusuh bagai...
tp bile aku dh baik dgn ko...
msti ad jew bnde yg ko buat tok skitkn aty aku...
2 yg aku pelik..
pelik sangat2....
aku x mintak banyak la dgn ko k...
x mintak duit berjuta2 dr ko..
aku cume mintak 1 jew...
tolong jgn kaitkn aku dgn sape2...
tu jew...
aku hrp ko fhm...
pasni ko nk anggp aku kwn kew...
lawan kew...
ekot ko la...
ko nk dlete aku kew...
nk block aku kew...
x kesah...
sbb aku memang x layak nk berkwn dgn org yg baik mcm ko...
dan aku taw kedudukan aku kt mne kalo nk d bandingkn dgn ko....
cume aku nk ckp terima kasih sbb ko sudi berkwn dgn aku selama ni....


* Akhirnya Terjawab *

23.Januari.2013


ngeeeeeeeee...
sprti yg di janjikn smlm...
sy akn bgtaw sape empunya kotak misteri 2...
hahahaha....
tuan punye kotak misteri tu adalah sy sendiri....
weeeee...
saje nk wt suspen kt kwn2.....
hoho....
hurmmmmm....
agak x puas aty dgn abam pos laju tu....
haishhhh....
tunggu punye tunggu...
tgk jam dh kol 5ptg....
okey..
sabooo...
mayb kjp ag kot...
tunggu lg.....
tgk jam kol 6lbh nk msuk kol 7...
huh !!!!
where r u abam pos laju !!!!!!!
grrrrrrrrrrrr !!!!!
tunggu punye tunggu...
pukul 7lbh bru abam pos laju tu dtg umah anta kotak misteri tu...
grrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!
mmg sy mara sgt2 ........
keluar ambik brg then tanye abam pos laju....
overtime ke bang...
reti pulak senyum malu....
mmg dh agak dh mesti abam pos laju ni yg anta smpai lambat cenggini...
kalo malas nk wt kije benti jew la...
abam pos laju len x prnh pun anta brg smpai jam gitu...
ni kali ke-2 dh abam ni wat gitu...
i hate u abam gumuk pos laju....
huh !!!!

okey...
berbalik kpd kotak misteri 2...
jom kite lihat isi dlm kotak misteri 2....
heeeeeeeeee...
sejok aty tgk isi dlm kotak 2...
hohooooo....
jom layannnnnn ~




* keadaan kotak sblm masuk pos laju *


* rope brg di terima sblm bungkusan di buka *


* rope kotak slps bungkusan d buka *


* Famous Amos *


* isi di dlm *


* Ferrero Rocher *


* asam *


* teddy bear *


* kad bezday *


* weeeeeeeeeee*

heeee....
sbnrnye kotak misteri dtgnya dr my kakak....
from kuantan...
ngeeeee....
sume ni adiah bezday sy hari tu...
d sbbkn kesibukan melanda dirinya....
lambat r nk dpt....
hahaha...
btw...
tq manyak2 to my kakak sbb bg sume ni....
2 taon dh dpt adiah dr my kakak ni...
hohooo....
taon ni byk mknn yg dye adiahkan...
agaknya my kakak ni xnk gumuk sowg2 kot...
hahahaha...
yg paling sdp dan x smpai stgh jam habis di baham ialah asam...
bhahahahahahaha....
mmg sodappppppp.....
tq kakak.....
luv u so muchhhhh.....











* Kotak Dan Music Misteri *

23.Januari.2013


ehem ehem....
ramai yg tertanya sape punye kotak misteri ni....
jeng jeng jeng...
td sy bru je cek on9 lokasi berada di mana...
tp...
malangnya lokasi kotak misteri ni x dpt di kesan...
Consignment dispatch out from Transit Office...
in sha Allah...
esok akn selamat smpai ke destinasi yg di tuju...
weeeeee....
x sabar x sabar...
hoho...
siapakah yg bertuah akn mendpt kotak misteri ini?
jeng jeng jeng....
kalau anda rasa utk anda sila tunggu abam pos laju di depan rumah esok ya...
ngeeeeeeeeeee.......
nanti sy akn bgtaw kat blog ni siapakah pemilik kotak misteri ni...
heeeeeeeeeeeee.....
nantikan kemunculan pemilik kotak misteri ni....
peace yoo (•͡.̮ •͡ )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


weeeeee...
menantikan admin fullmusic upload music yg di req...
dan admin dh pun senaraikan dlm list...
heeeeee.....
x sabo nk ltk dlm blog...
hohooo....
korang nk taw lagu hape...
nantikan korang dgr la sndiri lagu ape yg sy pilih yew...
dan kalo korang nk req lagu feveret korang...
korang klik link ni >> Fullmusic <<<
tq to admin fullmusic sbb selalu tunaikan permintaan dr sy ...


Tuesday, January 22, 2013

* Fewwitttt !!!!!!!!!!!!!!! *

22.Januari.2013


fewwitttttt....
heeeee....
ehem ehem....
d cni sy nk ucapkn ribuan terima kasih kpd pembaca2 d blog sy...
wpun ada yg msuk blog ni tanpa mengenali sape tuan tanah...
korang mmg the best...
sbb sudi msuk umah usang sy ni...
hohooo...
wpon kdg2 sy hapdet entry yg mepek nth hape2..
korang ttp sudi membca...
hahahahaha...
siap tnggalkn komen ag...
kpd yg salu tngglkn komen tu....
tq byk2 sbb respon entry sy...
weeeeeeee...
1 ary nnti tuan tanah akn tunjukkn wajah yg comot ini...
ngeeeeeeeeeee....
mayb taon dpn...
ataupun...
taon dpn lg...
dpn lg...
dpn lg...
hahahahaha....
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
heee...
btw...
thanks a lot 4 visiting my blog....

Monday, January 21, 2013

* Menang Atau Kalah *

21.Januari.2013


ehem ehem...
mlm ni nk story psl game....
baru2 ni sy bermain dgn 1 game...
game apo 2 korang xyh la tau erk...
hehehe...
sbb x pnting pun name game ni haa...
yg pnting game ni dh berakhir...
kahkahkah...
b4 ni x berminat nk men game..
tp bile ada yg mengajak men.....
sy pun mencoba sesuatu yg baru dlm edop sy...
weeeee....

mule2 men game ni jumpe musuh yg pertama...
bile game bermula...
musuh pertama mule menyerang...
lwn punye lwn hampir kalah gak...
tp ats kesabaran yg ada dlm diri ni...
alhamdulillah pihak musuh yg pertama dpt di tewaskn..
wpun musuh pertama ni pandai bermain dgn senjata tajam...
tp last2 senjata tajam yg dye gune tumpul dan x dpt nk mengalahkn sy...
heeeeeee...

slps berjaya mengalah pihak lawan yg pertama...
pihak lawan yg ke-2 pulak msuk gelanggang.....
tudiaaaaaa....
dgn pistolnya.....
perghhhhhh....
/me relax ja.....
hohooo...
pihak lwn mula beraksi....
/me still relax.....
hahahaha...
pd permulaan game mmg tewas...
sbb pihak lwn mmg HEBAT...
lebih HEBAT dr pihak lwn pertama...
mayb la..
tp kalo nk d bnding pihak lawan yg pertama mmg pihak lwn pertama nmpk hevad tp tertewas di tgn sy berbanding dgn pihak lawan yg ke-2...
d sbbkn sy tewas dgn pihak lwn yg ke-2....
sy berjanji dgn diri sy sndiri...
sy xnk dh men game ni...
sy hentikan sume 2 kat cni....
xnk dh bertaruh dlm game ni...
sbb sy men game secara bersih mcm kain putih...
tp pihak lawan main game cara koto cm air longkang....
grrrrrrrrrrrrr.......

so...
now benti men game...
n mulekan edop sprti sblm ni....
hohooo....
sy mulekan edop sy sprti sblm ni...
tp jgn slh fhm...
bkn edop BERKAPEL tawwww....
tp...
jeng jeng jeng....
hahahaha....
wait n see....
ngeeee....



Sunday, January 20, 2013

* Fuiyoo !!!! Ganeh Siot !!!! *

20.Januari.2013


Pernah tak korang jumpa lelaki yang garang gila. Bila lepak dengan member, pakai baju stock mat rempit ah koyak rabak. Rambut pulak tak kalah nak style punk je. Tapi bila dengan gadis yang dia sayang, dia jadi lembutttt sangat. Lembut macam bukan setakat pijak semut tak mati tapi pijak gajah pun tak terasa. Suara pun romantik je bila tengah gayut. 

Lelaki macam ni memang taste perempuan suka. Ah, tak payah cakap you girls nak lelaki yang muka jambu macam pelakon korea. Bullshit je semua tu. Girls zaman sekarang suka lelaki yang muka jahat. Perangai jahat. Tapi baik. Err i mean, iyalah, lelaki tu pakai baju koyak rabak. Rambut punk. Naik motor RXZ. Baju seluar semua hitam. Tapi tolong nenek tua lintas jalan. Perh, confirm cair perempuan tengok.

Dia marah gila-gila, tapi bila korang pujuk, mudah je dia hilang marah.
Lelaki memang sukakan benda-benda cantik. Benda-benda cantik seperti.... ikan dan seahorse. Dan tak lupa juga perempuan. Lelaki memang sukakan perempuan cantik. Dan comel. Tapi tak guna gak kalau cantik dan comel kalau tak memikat kan? Apa yang aku maksudkan di sini adalah kemampuan seorang perempuan. Ada certain perempuan tu ada muka yang membuatkan lelaki rasa sejuk je bila tengok. Dan ada dertain perempuan yang amat pandai memujuk tanpa menggoda. Dengan kata lain, kalau lelaki tu marah gila-gila then anda la satu-satunya orang yang mampu buat dia sejuk then itu maksudnya dia mungkin ada wink-wink dengan korang.

Sebagai contoh, you girls lah. Korang emo gila. Mungkin emo sebab kena marah, atau sebab kena tinggal dalam mall atau apa-apa je lah. Mesti di saat tu anda inginkan lelaki yang anda sayang untuk pujuk anda kan? Actually bukan ada apa pun. Emo anda tu bila-bila je boleh hilang. Tapi still anda nak lelaki yang anda suka tu pujuk kan?

Mengada-ngada.


Bila lelaki luangkan masa dengan korang. 



Korang tahu tak betapa specialnya korang kalau ada lelaki pause dota semata-mata kerana korang? KORANG TAU TAK? God... seriously korang kena sedar nak-nak bila lelaki tu tengah main DOTA online (Garena). Lelaki kalau dia gilakan dota, dia memang akan utamakan dota. Tapi once dia utamakan korang, maknanya dia utamakan korang dari game? It's a big deal. Duh.

Dan biasanya, kalau lelaki tu suka kat korang, dia akan cuba sebaik mungkin untuk cari masa untuk korang. Tak kira lah situasi apa sekalipun, dia mesti akan ada masa untuk korang ye tak? Paling busuk pun tengah lunch mesti dia boleh text kan? Dan bila dia kata 3 hari straight dia tak ada masa langsung untuk anda, itu maksudnya anda dalam bahaya dan mungkin anda dah membosankan dia.


Bila lelaki tu perasan akan benda-benda yang paling kecil yang korang ada / buat. 
Kadang kadang, lelaki bila dia bergayut (Calling-calling) atau borak-borak dengan awek dia. Si lelaki bukan dengar sangat pun apa yang si perempuan tu cakap. Kadang-kadang lelaki romantik macam aku hanya akan tengok gelagat dia, cara dia bercakap dan sebagainya. Kalau bergayut pula, aku lagi suka dengar dia bebel. Dengar dia ketawa sensorang then ikut dia ketawa bila dia ketawa. Kelakar doe. Kelakar dan comel. Dan sweet. 



So, apa yang lelaki akan perasan? Lelaki akan perasan tentang cara dia bercakap. Lelaki akan perasan bila masa biasanya si gadis akan ketawa. Lelaki akan perasan tentang cara si gadis susun ayat. Contohnya bila ada "Tapi" di belakang ayat. Dan most of the time, lelaki akan perasan si gadis punya nada. Actually lelaki romantik macam aku je yang perasan. Biasalah, romantik. Lelaki melayu kan romantik. 


Dia mula kenalkan korang dengan famili dan kawan dia.
Ini adalah benda yang amat common. Aku nak cerita pun malas. Tapi bila si lelaki ajak lepak-lepak dengan kawan-kawan dia, tu ada beberapa maksud. First, itu bermaksud dia nak cakap "Oi kawan-kawan, tengok ah sini. Walaupun aku huduh, tapi awek aku comelllll. Tak macam korang. Muka handsome. Tapi awek tak der gak. Dan maksud yang ke dua adalah... Wait, why the hell bila lelaki kenalkan awek dia kat kawan-kawan dia bermaksud lelaki tu serious?

Yes, dia akan kenalkan korang kat kawan-kawan sebab lelaki dan kawan-kawan memang tak boleh di pisahkan. Dan kalau boleh, lelaki nak semua kawan-kawan dia berkawan dengan si awek. So boleh la si lelaki tu keluar dengan awek dia bersama kawan-kawan dia. Dan pada masa yang sama, lelaki tak nak si perempuan tu mengongkong dia dari keluar dengan kawan-kawan lelaki.


Well, korang boleh tanya kawan dia.
Korang boleh menyamar sebagai bekas kawan sekolah bf korang then korang tanya la kawan baik dia. Most of kawan lelaki akan tahu samaada kawan-kawan dia sedang bercouple / playboy atau tak. Tapi lelaki biasanya tak ceritakan siapa awek dia kat kawan-kawan dia even kat kawan rapat dia. Tapi, kawan lelaki sure tau samaada your boy tu dah ada special someone or not, kan? So, korang boleh susun langkah track your boy. 


Bila korang lari, lelaki tu akan kejar.



Lelaki mudah bosan. Iya. Kadang-kadang, dia rasa nak main game je memanjang. Dia mungkin akan main PC game sampai ignore awek dia. Tapi once dia habis main that game, dia akan mula tercari-cari awek dia. Then bila awek dia ignore, perh, lagi la si lelaki rasa nak cari. Yup, semakin perempuan lari, semakin kuat lah si lelaki kejar. Well, aku pernah tonton sebuah movie di Diva. Tajuk citer tu adalah Play The Game. Antara quote dalam movie tu adalah

"Love; You either know it when you meet her, or when you lose her." 

So bila si lelaki tu rasa dia kehilangan that girl, dia biasanya akan rasa gelabah. Masa ni lah korang boleh gelak-gelak tengok apa yang dia buat untuk dapatkan you balik. Fun thing yang lelaki biasanya tak boleh buat kat perempuan. 



Kalau dia betul-betul suka kat korang, dia akan hormat segala batas.
Hormat yang aku maksudkan di sini adalah pergaulan korang. Tak adanya kalau korang bercouple, si lelaki usap-usap tangan korang sambil bayangkan benda bukan-bukan. Dan tak adanya lelaki tu pandang punggung korang sambil meleleh air liur. Okay fine memang ada. Tapi lelaki macam tu mostly kejar seks semata-mata. Dan kebanyakkan girls adalah bodoh tak bijak sebab fall for him.

Tapi cuba you all fikir balik. Andai kata korang sayangkan satu benda, korang nak jaga elok-elok tak? Kalau aku lah kan. Kalau aku jumpa seorang awek comel, bertudung litup, muka suci then pakai baju kurung setiap hari, aku rasa macam nak culik dia dan sorok dalam almari. Iyelah. Dia tu comel. Tapi macam mana kalau ada lelaki playboy yang jahat tapi pandai mengurat nak tackle dia? Macam mana kalau awek tu TERjatuh cinta kat that boy? Mesti rosak that girl kan? See, aku dah kata aku ni baik korang je tak percaya. *Ehem.*



Tapi korang kena ingat. Lelaki ni pandai. Perempuan pula tak berapa nak pandai. Eley, perempuan belajar tinggi-tinggi tapi balik-balik kena tipu dengan lelaki lepasan SPM gak. End up masuk bilik gak.

Yes, most of perempuan tahu yang lelaki serious bila lelaki tu ajak kahwin. Tapi korang kena ingat. Lelaki pun tahu yang perempuan tahu. So, bila-bila masa je lelaki boleh ajak perempuan tu kahwin dan berpura-pura serious. Then bila perempuan setuju dan happy gila, si lelaki dengan bijaknya akan berkata "You you. Kita akan kahwin nanti kan. So, apa kata you buktikan cinta you kat I. Malam ni check in hotel jom?"

Eh, jangan terkejut kalau aku kata ramai dah terpedaya dengan lelaki buat ayat macam tu.

Dan, conclusionnya, yes, seseorang lelaki tu MUNGKIN sukakan kau kalau dia buat benda-benda di atas. Persoalannya, lama mana dia akan suka kat kau?

cc : abam space (•͡.̮ •͡ )

Saturday, January 19, 2013

* Demam Demam Demam *

19.Januari.2013


hurmmmm...
mlm smlm selsema....
mase p kije pulak bdn ase panas...
kol 9 p kinik jumpe doc..
doc pesan mnum air suam byk2...
dgn keadaan coce yg x menentu skrg ni...
hujan pns hujan pns...
blik kije tito...
ni pun x larat nk ngadap lappy sgt sbnrnye...
mlm ni tmbh teruk pulak dmm ni...
nk bernfs pun ssh...
hurmmm...
duduk pun ssh...
bring lgik la ssh nk bernfs...
x taw dpt tito kew x mlm ni...
ni la ssh kalo ngidap asma...
bile selsema jew asma..
dmm jew asma...
kne asap asma...
kne debu asma...
sume asma...
aptb..
doakan sy cepat sembuh ye....
Amin ~

Friday, January 18, 2013

* Forget It *

18.Januari.2013


grrrrrrrrrrrr....
menci menci menci la....
haishhhhhhh....
i need 2 forgot it...
HARUS....
WAJIB.....
huh....
kalo nk eppy LUPAKAN....
kalo nk bahagia FORGET IT...
jgn PERCAYA sume tu...
sume 2 hanyalah omong KOSONG....
KOSONG KOSONG KOSONG by Najwa Latif...
hahahahaha....
btw...
MEMANG xkn caye sume 2....
huh huh huh huh.....
MANIS mulut berkata.....
PAHIT hati menerima......
ikut kata HATI...
jgn ikut kata NAFSU...
heeeeeeeee....


Thursday, January 17, 2013

* Tak Semudah Yang Di Fikirkan *

17.Januari.2013


hurmmmmmmmm....
nth hape sy fikirkn skrg ni pun x taw....
mudah sgt...
dan terlalu mudah...
grrrrrrrrr...
nape nape nape mesti sy...
huh....
kalo 2 taon lps korang wat sume ni mayb korang berjaya...
tp..
skrg ni sy ad otak utk berfikir...
dulu sy ad otak tp sy xleyh nk fikir ag...
buleyh fikir tp hanya sbg seorg insan yg selalu melakukan kesilapan...
now otak sy dh berfungsi dgn baik..
dh leyh fikir mana baik mana buruk..
haishhhh...
so korang xleyh nk buli buli dan terus membuli....
sy byk kelemahan...
sbb 2 sy selalu di buli...
hurmmmm...
kalo buleyh sy pun xnk d buli...
tp..
itulah kelemahan utama sy...
sbb 2 sy sokmo kene buli.....
bile kene buli sokmo lak kene tipu....
ape la nasib kan...
3ma jew la nasib cmni...
mmg xleyh nk tolak dh bila jd cenggini...
huhu...
tp siyes la nape salu jd cenggini...
redha dgn apa yg terjd.....
dan...
apa akn berlaku...
semoga sy kuat utk berdepan dgn semua ni...
Amin~

Wednesday, January 16, 2013

* Manis Adalah Kenangan Dan Pahit Adalah Pengajaran *

16.Januari.2013


hurmmmmmm...
mlm ni bile pk blik 1 hal ni....
ase mcm nyesal lak....
lbh baik x knl dr knl....
mule2 mmg baik...
lame2 mkin baik....
makin baik dan makin baik...
last2 menyakitkan aty...
kn lbh baik x knl kalo jd cenggitu...
haishhhh...
tp...
nk wt lagu mana....
perkenalan bkn kite yg tentukan...
heeee...
menyesal pun ada...
bersyukur pun ada...
bersyukur sbb dye dh bahagiakan sy wpon kebahagiaan tu cume smntare jew...
hahahaha...
sekurang2nya sy merasa kebahagiaan wpon kjp jew...
wekkkkk....
kalo nk d ceritakan...
siyesli dye mmg sowg yg caring...
xde pun keburukan dye d mata sy...
tp...
agagagagagaga....
d sebalik caring dye terlalu byk rahsia..
muahahahahaha....
xpewlah..
biarlah sume 2 jd kngn dlm edop sy...
mengenali depa ni mmg byk sgt kngn manis dan pahit...
yg manis d jadikan kngn...
yg pahit d jadikan pengajaran...
weeeeeeee...