Sunday, January 13, 2013

* Tq Veli Veli Much *

13.Januari.2013

ehem ehem....
arini genap umo sy mencecah 21...
heeee....
so....
sy buleyh la bukak adiah ary 2 kan...
jeng jeng jeng.....
hohooooo.....
jom kite tgk isi dlm kotak 2...


* kotak teddy *


* jeng jeng jeng *


* ada sampul pink *


* sampul pink *


* kad teddy bear *


* isi dlm kad bezday :P tulisan COMEL sgt *


* kotak 1 *


* Jam - Masa Itu Emas *


* Kotak ke-2 *


* Gelas - Air Yang Di Cincang Takkan Putus *


* dlm gelas ni ad pulak 2 ekor angry bird *


* kotak ke-3 *


* Tabung Duit - Menabunglah Untuk Masa Depan *


* Isi Dalam Tabung - Rm5.50 *


* Teddy Bear *


* Angry Bird *


* Happy BirthDay Teddy *


* Comel *


* Now We Are Friend *


* Penuh 1 Kotak *

mesti korang tertanya2 kan sape yg bg adiah ni...
heeeeeeeee...
lps mntak keizinan dr c pengirim...
dan c pengirim pun dh bnrkn nama dye d mention kt blog ni...
soooo....
jeng jengggg jenggggggggggg....
tp ....
sebelum 2 sy nk ucapkn byk2 terima kasih atas pemberian yg my abg dh bg ni...
mmg sy xleyh nk bls sume yg dye dh buat ni...
mcm yg dye bgtaw..
adiah2 yg dye bg ni adalah adiah2 tok bezday dr taon 2010-2013
hahahahaha...
x terkata bile tgk adiah yg begitu byk...
mmg sy x dpt nk bls sume ni....
tp..
sy akn selalu doakan supaya dia happy dan bahagia selalu dan d murahkn rezeki.....
yg paling buat sy eppy ialah teddy bear & angry bird...
weeeeeeeeeeeee....
tq byk2 atas pemberian ni...
huhu....

okeylah...
korang mesti x sabo kan nk tgk pic c pengirim ni...
jom kite tgk wajah my lobly brother ni...
heeeeeeee.....


hohoooo....
ni la org dye...
heeee...
kami knl dr taon 2009 smpai skrg ni 2013...
lame kn kami knl.....
knl dye ni dr web lion3 taon 2009...
knl punye knl trus pnggil dye abg then dye pnggil sy adik..
sbb umo dye lbh tue...
hahaha...
so status kite org ni just a brother n a sister..
x lebih dr tu...
sbb kdg2 ad yg slh fhm bile tgk kemesraan kami..
heeeee...
pd prtghn 2010 hbgn kami mule renggang sbb ad something yg terjd...
huhu..
ape yg terjd 2 korang xyh la taw...
hahahaha...
bia la kami jew taw nape hbgn kami renggang mase tu...
kami lost contact kjp....
dlm mse 3-4 bln gak r kami lost contact...
then hbgn kami kembali pulih sprti bese.....
eppy sgt...
hehe...
tp..
mcm bese....
hbgn kami rpt hanya utk smntara jew...
dlm taon 2011 tu hbgn kami renggang semula....
atas sbb2 tertentu gak...
hahahahaha....
tp...
perpisahan kami yg smntara ni sedikit pun x membuat kami lupa antara 1 sama lain...
kami ttp amek taw perkembangan masing2 melalui FaceBook..
wpon dh lost contact tp ttp skodeng fb..
hahahaha...
2taon lbh kami lost contact now hbgn kami bersatu kembali...
hoho..
byk tol dugaan tok kami selama 4taon kami knl ni..
tp Alhamdulillah...
kami dpt lalui sume 2 dgn penuh kesabaran sehingga kami bersatu kembali...
tq abg faris (•͡.̮ •͡ )
































4 comments:

Faris FGR said...

Nk kna inteprem gak ke kt komen ni?hahahaha
Thanks gak sbb x pnah lupa prsahabatan yg kita ada....

EmmyLisPR@blogspot.com said...

epy b'day tuan rmh..hihi..

cha cha said...

Faris : hahaha...tq2 :P

Emmy : tq 4 ur wish :)

cik cynar said...

wahhhhh.. untung laaaaa.. bnyk nya dpt hadiah.. sorry ye Dik xdpt bg pe2, bg doa je laaa..