Friday, November 4, 2011

* Tag From Shin *


alahaiii..dah lame x kne tag kt blog ni..now cHa dh kne tag dr blog shin & yien..hehe..thanks coz tag cHa k..last dpt tag rasenye taon lps kalo x silap..mmg dh lme x kne tag.alhamdulillah..taon ni ad gak yg tag kt blog cHa ni wpon x bpe nk aktiv..ekekeke..meyh nk jwb soklan dr blog dye..soklan dye mcm ni..meyh usha kt bwah....

1.how would you feel if ad org tgh angau gila kat you?
my answer : rimas kot =="

2.sejujurnya,seronok ke sekolah ni?
my answer : sejujurnya mmg seronok sbb dpt berkongsi ilmu dgn kwn2

3.kalau kena paksa drive pegi sekolah,apa nk buat?
my answer : op coz eppy sbb jrg drive pegi sekolah kn :P

4.apa nama boyfriend or crush korg?
my answer : bia la rahsia..ekekeke

5.bila time exam,suke ke target markah ni?
my answer : yeapp..sbb ianya akn buat kita smngt utk ulgkaji supaya apa yg d target akan jd kenyataan :D

6.perlu ke ada kawan yg menggelar dirinya bestfriend korang then main kutuk belakang?
my answer : x perlu kot..abaikan aje manusia jnis cmni =)

7.active dekat twitter ke facebook ke tumblr ke blog?
my answer : facebook & blog :P

8.parents korang restu ke korang ad couple?
my answer : no komen :D

9.siapa korang ni?alien eh.
my answer : yeapp..alien bertopengkn manusia...ekekekeke... :P

10.suka anime tak ke sukacerita macam how i met your mother atau cerita macam criminal minds?
my answer : x minat pape kot :P

11.jujur ke apa yg korg jwb ni?tipu dosa tau (:
my answer : jwpn sy sume jujur2 belaka...hehehe... :P

11 soklan cHa dh jwb..penat gak nk jwb soklan budak tecik ni..hehehe...btw thanks ya sbb tag cHa...sowie lmbt jwb coz byk kije nk kne wat..alhamdulillah..mlm ni berkesempatan tok jwb semua soklan yg dh di tag..terimas~~~

1 comment:

Ray SenPai said...

waa ..
tk nak maen tag2 ngan sye kew cha oi.. keh keh keh