Friday, July 9, 2010

-Happy BirthDay Papa-


mlm ni 10.Julai. merupakan hari kelahiran insan yg cha sayang iaitu papa cha.....semoga papa aman "di sana"..hanya dengan menadah kedua2 belah tgn cha dan mendoakan kesejahteraan papa & mama "di sana" ..hanya doa yg mampu cha wat tok papa & mama skrg..taon ni cha x dpt nk kiss papa sebagai tanda sayang cha..hanya kt blog ni cha dpt luahkan ape yg cha rasa skrg ni..thanks a lot 2 my papa coz dh besarkan cha selama ni...apa yg papa dh wat,dh korbankan selama ni x pernah cha lupakan...cha really2 love u papa...wpon papa dh xde,cha tetap anggap papa still beside me..cha anggap papa just OT tinggalkn cha wat beberape bulan..tp hakikatnya papa dh pergi buat selamanya dr edop cha..i really mish u papa...selama 18taon cha edop bersama dengan papa..kegembiraan dan kesedihan cha skrg x dpt cha kongsi bersama papa ag..hanya doa dari seorang anak yg selalu menemani papa..everything i do i still remember u my dad..skrg kehidupan cha penuh kesedihan papa..lebih2 lagi bulan ramadhan hampir tiba,syawal bakal menjelma,lg buat cha sedih...terlalu besar dugaan yg cha perlu hadapi skrg ni..papa..dengan airmata yg menitis,bibir yg bergetar,hati yg berduka ,cha sebagai seorang anak,ingin mengatakan bahawa cha btol2 rindukan papa...rindu yg amat sangat sehingga setiap saat dan setiap detik,cha x pernah melupakan papa..hanya doa yg mampu cha berikan untuk papa skrg..doa dan terus berdoa agar papa ngn mama tenang "di sana"..
-Putri Aliya Natasha-

6 comments:

cekodok comot said...

syg...make ur papa proud of u syg...JANJI ngan mama syg....

move forward..kita x blh pusing masa..isikan masa dgn benda2 yg mendatangkan faedah..study sampai ke tahap mana yg boleh..bila setiap masa tu penuh ngan activity kita akan tenang...

masuk mana2 u or kolej...bz wif assigment etc pun satu benda yg baik...

igt nt cha dh betul2 sedia mnjadi wanita, isteri, ibu...masa tu cha cha takkan regret apa yg terjadi skrg TAPI dgn syarat cha cha kena USAHA SKRG bkn menoleh belakang...

cha cha said...

mama:thanks ya..setiap nasihat yg mama bg x prnh cha lupekn..malah sume nasihat yg mama bg,memberi semangat untuk cha trus ke dpn dan x toleh blkg ag..i will do the best..thanks a lot mama...love u..

nursyakinah said...

cha cha msti kuat eh..=)
ingt kata mama kodok cha tue eh..
meet xpndai bg nsihat..
but..
meet hrp cha cha kuat..
tmpuhi dugaannyer..

cha cha said...

meet:thanks ya..hanya korg & blog jew tmpt cha luahkan ape yg cha rasa !hampa

SY@F said...

CHa....Abg Tahu PerAsaAn Cha Tgh Sedey... CHa KeNa Kuat Dan TerUs BerseMAnGAt untuk berusAHa terus Maju.. Cha Jgn InGAt Cha KeseORangAn... Cha Ramai Yang SayangKAn Cha.. Ramai YAng RApat NGan CHa.. Abg Pun Sayang Sgt KAt CHA... Cha DAik ABg... Abg NAk Adik Abg MAmpu MEnGUkir SenYUMAn MAnis..
Abg AKan SEntIASA Ada BILa Adik mEmErluKAn..

cha cha said...

abg syaf..thanks ya... cha akn cube tok kuatkan semangat tok truskn edop cha ni...cha pon syg sume yg syg cha..cha syg abg gak...cha akn cube jd adik yg terbaik tok abg..