Saturday, July 10, 2010

-ThAnKs MaMa Kodok-


(syg...make ur papa proud of u syg...JANJI ngan mama syg.... move forward..kita x blh pusing masa..isikan masa dgn benda2 yg mendatangkan faedah..study sampai ke tahap mana yg boleh..bila setiap masa tu penuh ngan activity kita akan tenang... masuk mana2 u or kolej...bz wif assigment etc pun satu benda yg baik... igt nt cha dh betul2 sedia mnjadi wanita, isteri, ibu...masa tu cha cha takkan regret apa yg terjadi skrg TAPI dgn syarat cha cha kena USAHA SKRG bkn menoleh belakang...)

-mesti korang tertanye2 ape yg cha cube sampaikan skrg ni...ni salah 1 nasihat yg mama kodok bagi kat cha tyme cha post entry for my papa smlm...bile cha down think about my papa & my mama cmni,mama kodok yg byk beri nasihat & semangat untuk cha..segala nasihat yg mama bg betul2 memberi semangat untuk cha teruskan hidup ni..segala nasihat yg mama beri kat cha selama ni x pernah cha lupe..bile cha down pk kn sume ni,cha akn mule bukak blog n bce ape yg mama nasihatkan..smlm tyme cha post status "happy birthday" kat FB,owg pertama yg kumen status 2 ialah mama kodok..mama kodok mmg sowg yg memahami perasaan cha bile cha berada dlm situasi cm 2..happy sgt2 bile cha dpt knl dgn seorg yg btol2 memahami cha dlm situasi mcm ni..thanks a lot ya mama coz sudi anggap cha ni sbg anak mama wpun dlm dunia cyber..wpun umo mama still muda,mama sudi jew 3ma kite org sbg anak mama...x lupe jugak kepadamu ya Allah kerana perkenalkan cha kpd mama kodok wpon hanya di alam cyber tp cha rasa senang,tenang dan happy bile hadirnya mama kodok dlm hidup cha tyme mood cha down...insyaAllah cha xkn lupekn mama dan nasihat mama 2...akan cha ingt smpai bila2 pon...thanks a lot ya mama..love u 4ever...



4 comments:

cekodok comot said...

moach syg..insyallah mama ada je when u ever around :D

papa kubi pun ada gak

cha cha said...

thanks mama !kiss

didieseven said...

like this =)
camni la cah..cah kan kuat..

cha cha said...

thanks dd !kiss dd pon byk bg semangat kat cha tyme cha down..thanks a lot ya...syg dd gak !kiss