Friday, June 18, 2010

-Kenalan Di FrenzyFm-

Assalammualaikum... hari ni cha nk cite psl member2 yg cha kenal di FrenzyFm.. jom kite usha sape yg cha kenal di FrenzyFm..

Ni geng2 KERABAT yg cha kenal di FrenzyFm..semuanya berasal dari Semenanjung tp study di UITM KUCHING,Sarawak.Dorang ni boleyh di katakan semua berpangkat abang sbb umur dorg semua lbh tua dari cha..cha senang kwn dengan dorang coz dorang semua baik2..x prnah nk sakitkn aty cha..1st kenal dorang memang cha rapat dengan dorang..cha x taw sape yg cha 1st kenal antara kerabat2 ni..yg cha pasti yg last cha kenal KerabatAAP.dulu selalu chat dengan dorang smpai pagi di FrenzyFm..memang rindu saat 2..Happy dpt kenal dorg coz dorang memang baik..sebab 2 cha suke kawan dengan dorang..tp skrg ni cm dh x rapat dh dengan dorang..chat same2 pon jarang..ada yg busy dengan makwe,ada yg busy buat kije,ada yg MEMBUSYKAN diri dan ada gak yg teruskan HILANGKAN diri..by the way,cha xkan lupe dorang sampai bile2 pun...

Ni pulak adik cha di FrenzyFm..seorang bernama Yien dan seorang lg bernama Qieyla..dorang berdua ni menjadi kembar yang x serupa N kembar x seibu sebapa..just kembar di FrenzyFm..dorang gelarkan diri dorang kembar di sebabkan umur mereka sama..dan tahun ni dorang akan ambik ujian PMR.cha harap dorang akan mendapat result yang MENGGEMPAKKAN dan MEMBANGGAKAN orang tua dorang..suka tgk dorang chat kat Frenzy..sorang panggil TWINZ,sorang lg panggil KEMBAR.tp yg pasti cha panggil YIEN ni DAK TECIK & panggil SHIN ni BABY COMOT.dorang mmg adik yg manja... pape pun GOOD LUCK & STUDYHARD ok..cha sentiasa doakan untuk adik2 cha ni berjaya dalam PELAJARAN...

Yang ni pulak semua lahir tahun 1992..same lah dengan cha..FiSau berasal dari MELAKA,gaara lak berasal dari SABAH dan zaros & anip asal dari PERLIS..dorang pun member yg baik..cha rasa senang dpt kenal dengan dorang..antara dorang ni gaara org yg pertama rapat dengan cha..n then zaros...dengan FiSaU ni nk kata rapat xde la rapat sgt..just akhir2 ni salu gak chat ngn dye kat Frenzy & kat blog cha...cha knl anip lak dr zaros..anip ni merupakan mmbr zaros..dr situ la cha knl dengan anip..kwn dengan dorang ni mmg best...kalau x caye,try la berkwn dengan dorang..eppy sokmo bile chat dengan dorang..akan merindui saat dengan dorang...


Yang ni pulak Abg Pinong3,Kak Kina,meetxoxo & cong..dorang ni berpangkat abg dan kakak..tp cha x pnggil meet ngn cong abg @ kakak..nth la..mayb dah biase kot pnggil nick dorang cmtu..dorang ni memang abg & kakak yg penyayang..selalu ambik tahu pasal cha..sorang yang penyayang..cha senang kenal dengan dorang coz dorang selalu buat cha eppy tyme cha sedeyh..rugi kalau korang tak knl dengan dorang..

Jeng jeng jeng...kalau korang nak tau ni la Abg sYuk n Kak Zana..sweetcouple di FrenzyFm..jarang nampak dorang chat kat Frenzy coz dua2 busy dengan kije dh skrg ni..abg sYuk dengan Kak Zana ni sorang yang penyayang..walaupun jarang berhubung dengan dorang tp cha taw dorang memang seorang yg penyayang..selalu chat kat YM dengan dorang..tp kejap2 jew..wpun kejap tp cha rasa eppy chat dengan dorang..abg sYuk orang pertama yg cha kenal di FrenzyFm first cha join Frenzy..abang sYuk ni seorang DJ di FrenzyFm..pernah On-Air selama 23hours kalau tak silap cha..2 kali abg sYuk cuba untuk On-Air selama 24jam tp x berjaya..percubaan kali ke2 smpai abg sYuk tertido ketika On-Air..abg sYuk memang seorang DJ yg best...

Cha berharap sangat PERSAHABATAN yg ada sekarang ni akan KEKAL buat SELAMANYA..kepada mereka yg tidak tersenarai 2,bukn bermksd cha lupe korg.cha knl sape yg berkwn dengan cha.so,xyh la amik aty k kalo name korg xde..korang sume sentiasa dalam aty cha.sesiapa saja yg cha knl,xkn cha lupekan...cha tetap INGAT & SAYANG korang yg bergelar KAWAN.oklah..tyme to chatting lak..
kalau nak tahu lebih lanjut tentang dorang..join kami di www.frenzyfm.my...papai sume... Assalammualaikum...


-offline-

-Love U All-

6 comments:

yien ✿ said...

tengs kaka cha !malu !kiss

elyaszbha said...

cha yk rindu kamu :-*

♥shin chan gurl♥ said...

chang! thank u very much sista!
sayang chang la cmni :P
i'll never f0rget u sis :)

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

thanks adik cha :)
syg cha :)

Faris FGR said...

thanks....
syg kina...
ehh...silap2...
syg cha :)
!wek :P

cRazyBoy DaNger said...

xde citew sye err..
!majuk..

hehehehe ;p