Wednesday, June 16, 2010

-My Sister & My Friend-



Assalammualaikum..hye sume.. arini cha nk cite tentang 2 gadis cumeyl di FrenzyFm.. iaitu Far AcRoss HaVoc & MieraMeya.. cha nak cite pasal kaka far 1st..


FaR AcRoss HaVoc:


-FaR AcRoss HaVoc merupakan salah seorang Dj FrenzyFm dan salah seorang kakak cha di FrenzyFm..
kaka Far ni seorang yg cumeyl + cute.. hobi kaka far tyme chatting ialah menggunakan ikon korek idung.. bile chatterz lain tanye nape suke korek idong kaka far akn jawab 2 HABIT dye.. kaka Far seorg kakak yg sporting.. kalo cha ada mslh kaka far nak cha cite kat dye but cha ni jarang nak kongsi dengan kaka far.. i know kaka far cube untuk jd seorg kakak yg terbaik. bagi cha dye amik taw pasal cha pon cha dh BERSYUKUR. kaka far memang seorang kakak yg SPORTING + LAWAK + PENYAYANG.. sampai bile2 pon cha takkan lupekan kaka Far..

MieraMeya:


-Seorang chatterz FrenzyFm dan merupakan salah seorang member cha..
MieraMeya atau lbh di kenali dengan nama Mora ni seorang yg gila2.. di sebabkan perangai gila2 dye,wat cha senyum dan gelak sorang2 depan lappy. cha bukan gile ok.. cha gelak ada sebab. sebab pew?sebab mora dah wat lawak kat FrenzyFm. 2 yg dok gelak sorg2 depan lappy. kadang2 takut gak dengan gurauan mora ni. kdg2 dye wat gurauan yg melampaui batas.. by the way..mora mmg sorang mmbr yg baik..wpun nmpk kasar tp sbnrnye dye sorg yg penyayang..kat FrenzyFm mora di gelar QUEEN OF CURANG. Kenapa? kalau nak taw sbb ape mora di gelar cm 2,mai la join kami kat cni www.frenzyfm.my kat situ korg akan dpt jwpn kenapa mora di gelar QUEEN OF CURANG. tp sume 2 just gurauan jew. xde kene mngene dengan mora pon.. Abg Muo pulak gelar mora ni ANAKPAKJAN. Kenapa? sebab mora ni anak seorang pegawai POLIS.

Itulah kisah seorang kakak dan member cha di FrenzyFm..
pape pon terjadi cha xkn lupekan dorang.. sampai bile2 pon cha xkan lupekan dorg.. sebab dorg memang THE BEST bagi cha.. sepanjang cha kenal dorg cha x penah merasa edop cha x eppy.. always eppy dengan dorg.. thats y cha ckp dorg mmg THE BEST. Oklah..tyme 2 out..nk g mandi N makan..papai.. Assalammualaikum..


-offline-

-LovE kaka Far & Mora-




9 comments:

cRazyBoy DaNger said...

huahuahua..
xde cerita sye err:(

hehehehhe ;p

Far AcRoss HavOc said...

cah !wee
thanks cah..
sayang adik kaka nie..
muahxs~

cekodok comot said...

nak ngadu kat papa..
nama mama n papa tak ada..
!sunyi

MIERAMEYA said...

chang !gegel , sape brni wt cite sal mora neh ? nak kena neh :pukul , :kha . asl byk cgt ikon gelak , takut lahh nak tgok ikon gelak toh , lain mcm jeh ikon toh kalau guna byk2 !gegel , haha . sayang chang sangat-sangat , sntiase egt chang sbb chang yg slalo teman mora kat dalam cbox mahupon kat mcg !syg

DaKMuO said...

Salam...

wakakakaka.. sah sah la... kembang smangkuk dak 2 ekor tu...

hahahaha.. lu all mmg gempak..

layan terus...



Jom Terjah > http://dakmuo.frenzyfm.my

MIERAMEYA said...

mangkuk kecik cgt lahh dakmuo , periok lah beso cikit , :kha

Far AcRoss HavOc said...

kembang semangkuk mane cukup..
lebih lagi tu...
ala, dakmuo jealous xde org wt entry pasal die lagi...
!siul

cha cha said...

mora:ikon gelak 2 mnjd ingtan kat cha taw..sbb ikon 2 wat cha mnjd lbh rpt kwn ngn mora
kak far:ahahah...syg kak far sgt2 !kiss
abg muo:thanks 4 kumen :P
mama kodok:hehe..:P

terror of death(zharif) said...

wah...best la diorg dipuji...tp pape pn diorg mmg best mcm cha2 gak....