Friday, June 18, 2010

-My Dad & My Mom At FrenzyFm-

Assalammualaikum... hye semua.. hari ni cha nk cite about my dad & my mom at FrenzyFm.. Jom kita usha kat bawah ni..


Lets know about this guy.. ok..this is my dad kat FrenzyFm.. Namanya PAPA KUBI .Seorang papa yg GEDIX,PENYAYANG,PERIANG,PERAMAH & CERIA orgnya.. Walaupun cha xrapat ngn PAPA cha ni,but i know dye seorang yg PENYAYANG.. cha rasa senang sangat bila ada seseorang yg sudi di panggil PAPA dan menganggap cha ni sebagai seorang ANAK wpun still x kawin lg .PAPA cha ni x suke anak yang ada "BELALAI".. semenjak kehilangan PAPA yg sebenar,panggilan untuk perkataan PAPA still ada kat FrenzyFm. memang PAPA KANDUNG & PAPA CYBER berbeza but PANGGILAN untuk perkataan PAPA amat bermakna bg cha. PAPA cha ni seorang DJ kat FrenzyFm.. seorang yg CERIA ketika ON-AIR.. Kalau nak dengar papa cha ni on-air,jom join kami kat (www.frenzyfm.my)


Mesti korang tertanye2 sapew gadis cute ni?ni lah MAMA CeKoDoK. MAMA cha kat FrenzyFm.. seorang MAMA yg sporting,penyayang dan garang.. cha senang ngn MAMA cha ni coz dye seorang yg sporting.. MAMA cha ni garang.. tkut gak tgk tyme dye mrh2 kat FrenzyFm tu.. but MAMA cha ni memang seorang yang penyayang.. tyme cha kehilangan PAPA KANDUNG cha dulu mama banyak bagi semangat untuk cha teruskan edop ni.. entry yg MAMA buat kat blog MAMA betul2 memberi SEMANGAT tok cha teruskan hidup ni..thanks 4 thats entry MAMA.. kalau korang nk taw isi entry 2,usha kat blog mama (http://cekodokcomot.blogspot.com/) @ kat older post kat blog cha ni.. MAMA cha ni pon seorang DJ kat FrenzyFm.. suke dengar MAMA cha ni tyme ON-AIR.. nape cha suke?cha suke MAMA cha on-air sebb cha suke dengar MAMA cha ni gelak... sore MAMA pon ROCK gitu..

Oklah..setakat ni jew yg mampu cha cite tentang PAPA & MAMA cha di FrenzyFm..
dorang memang seorang PAPA & MAMA yg SPORTING .opss..tyme 2 breakfast..papai sume.. Assalammualaikum..


-offline-


-Love My Papa & Mama-

1 comment:

cekodok comot said...

Tq cha cha mama baru dpt baca hari ni....

mama dah beli baju utk cha cha :X