Tuesday, June 15, 2010

-Kisah Cinta Miya-

Assalammualaikum..arini nk cite psl chatters di FrenzyFm yang cha anggap sebagai KAKAK.salah seorang dari mereka iaitu CintaMiya..CintaMiya merupakan salah seorang kakak cha di FrenzyFm..kak miya ni seorang yang CANTIK + CUMEYL + BAIK + PERIANG..di sebabkan pakej 2 ada dalam diri kak miya membuatkan cha rasa senang untuk BERKAWAN dengan beliau.. tp perasaan TAKUT dengan kak miya still ada wpun kadang2 perangai kak miya nmpk mcm tak matang tp cha still ada perasaan TAKUT & HORMAT dengan beliau. Kenapa cha TAKUT & HORMAT?cha TAKUT sebab kak miya seorang yang GARANG.Kenapa cha ckp kak miya GARANG? antara sebab kenapa cha ckp kak miya GARANG ialah tyme chatting kat FrenzyFm.bile some1 dah buat kak miya marah,kak miya akan marah dorg kaw2 punya.. sbb 2 cha ckp kak miya GARANG. cha HORMAT sebab cha dah anggap kak miya sebagai Seorang Kakak.. sebagai seorang ADIK haruslah MENGHORMATI seorang KAKAK.Betul tak?Dah sememangnya jawapannya BETUL. kalau korang ckp tak betul memang otak korang tak betul. Kak miya banyak memberi nasihat dan semangat untuk cha teruskan kehidupan cha sekarang ni.. nape cha sedih ni? dah2..namo cdeyh2 k.. hah? Korang nk tengok pic kak miya kew? Ok..jom kite tengok pic kak miya yang cumeyl ni...


CintaMiya

Dah puas lom tgk pic kaka miya ni? Kalo belum puas gak,selalu la masuk blog cha ni..oklah..tyme 2 out..jumpa lagi...sayang kaka miya..Assalammualaikum..
-offline-

7 comments:

DaKMuO said...

Salam...

Wahahaha.. mesti kaka FAR jeles baca entry ni kang... hahahaha....


Sayang cha cha... mmmuuuaaacchhh!~


Jom terjah > http://dakmuo.frenzyfm.my

CintaMiya said...

Maseh dadik cha cha , ;)
sayang dadik cha cha ,
pape pun thanks lols .

cha cha said...

abg muo..ahahaha..xpew..cha akn wat entry psl dye gak :P
kaka miya:welkem kak...sume 2 bukn rekaan..sume 2 ape yg cha rase skrg ni..kak miya mmg sowg akk yg best..

CintaMiya said...

best ? bukan lah , kaka miya manusia biasa , lagipun kaka miya xde adik , kaka miya anak bungsu , so nak sangat ade adik , alhamdulilah , kaka miya dapat dadik cha cha , insyallah , selagi kaka miya ade , kaka miya jaga cha cha, walaupun kite jauh cha cha , tak bmakna kita x rapat , ;)

terror of death(zharif) said...

wah2...puji melangit...syg betui ko kat kak miya ye ke ko nak ngurat adk laki kak miya hik2........tp mmg cun pn kak miya tu hak3.....tp plg best....GARANG hak2......k nanti terjah blog sy plak k

cRazyBoy DaNger said...

zzzzz...

spew yg belum follow blog sye..plez follow..

http://amin93-frenzy.blogspot.com

JOM KITA TERJAH BERSAMA KIT KAT

Zerotional Pinoction said...

pino suke bce entri ni cc11
trase rndu plak kt cinta miya neh